(Čeština) Degustační menu s pivním párováním

Date 22. 2. 2023
Time (Čeština) 19:00 - (Čeština) 23:00
Admission (Čeština) 1 450 Kč
(Čeština) Pivovar Plzeňský Prazdroj
BUY THE EXPERIENCE

(Čeština) Degustační menu s pivním párováním

Sorry, this entry is only available in Czech.

Šéfkuchař Michal Göth patří již několik let mezi velká jména české gastronomie. V současně době vládne kuchyni vyhlášeného beskydského Miura hotelu, odkud se v únoru vydá do Plzeňského Prazdroje, aby společně s šéfkuchařem tamní Hospody Na Spilce Lukášem Holým předvedli vrcholné kuchařské umění.  Jejich pětichodové degustační menu včetně pivního párování, o které se postará experimentální pivovar Proud, se bude podávat 22. 2. od 19.00 v reprezentačním sále Secese.

Kapacita míst je omezena, proto si rezervujte svůj stůl ZDE.
Cena: 1450 Kč (cena zahrnuje pivní párování)
Přijďte si užít nevšední večer s výborným jídlem a pitím.
Nebudete litovat.
MENU:

Amuse Bouche

SZEGEDIN
Kimchi z kapra z Plzeňských sádek
TheMže, English Pale ale, 4.0%

I. Předkrm

VEPŘO-KNEDLO-ZELO
Vepřová kotleta z Přeštíka ve vlastní šťávě s fermentovaným pepřem a zázvorem, škvarkový knedlíček, pyré z Křimického zelí, křupavá šalotka
Pepper Your Saison, belgický Saison, 5.1%

II. Předkrm

HUSA
Nadívaný husí krk, omáčka z černého piva Proud, piklovaná barevná kořenová zelenina, jablka a perníková ruměnka.
Masopustní Šloos, tmavý ležák 4.5%

Hlavní chod

PTÁČEK
Presované hovězí žebro, fregola s houbami, mufloní klobáska, kvašáky, pikantní uzené žloutky, rýžový chips
Ventill, světlý český ležák, 4.8%

Dezert

VĚTRNÍK
Čokoládový větrník plněný krémem z tvarůžků a bílé čokolády, pivní oplatek
Proovan, nealko IPA

Admission

Notice

In accordance with an order from the Ministry of Health of the Czech Republic, tours and experience programme are closed to public until further notice. Sorry for inconvenience.

If you have any questions, contact us at reservations@asahibeer.cz or by phone on +420 377 062 888.

Privacy settings

You can enable and disable different cookies here.

Save