Datum | 22. 2. 2023 |
Time | (Čeština) 19:00 - (Čeština) 23:00 |
Admission | (Čeština) 1 450 Kč |
(Čeština) Pivovar Plzeňský Prazdroj |
Šéfkuchař Michal Göth patří již několik let mezi velká jména české gastronomie. V současně době vládne kuchyni vyhlášeného beskydského Miura hotelu, odkud se v únoru vydá do Plzeňského Prazdroje, aby společně s šéfkuchařem tamní Hospody Na Spilce Lukášem Holým předvedli vrcholné kuchařské umění. Jejich pětichodové degustační menu včetně pivního párování, o které se postará experimentální pivovar Proud, se bude podávat 22. 2. od 19.00 v reprezentačním sále Secese.
Im Einklang mit der Verordnung des Gesundheitsministeriums werden auf Widerruf die Besichtigungen und die Erlebnisprogramme für die Öffentlichkeit geschlossen. Wir danken für Ihr Verständnis!
Ihre Fragen richten Sie bitte an die E-Mail-Adresse reservations@asahibeer.cz oder die Telefonnummer +420 377 062 888.