Termín konání akce | 22. 2. 2023 |
Čas konání akce | 19:00 - 23:00 |
Vstupné | 1 450 Kč |
Pivovar Plzeňský Prazdroj |
Šéfkuchař Michal Göth patří již několik let mezi velká jména české gastronomie. V současně době vládne kuchyni vyhlášeného beskydského Miura hotelu, odkud se v únoru vydá do Plzeňského Prazdroje, aby společně s šéfkuchařem tamní Hospody Na Spilce Lukášem Holým předvedli vrcholné kuchařské umění. Jejich pětichodové degustační menu včetně pivního párování, o které se postará experimentální pivovar Proud, se bude podávat 22. 2. od 19.00 v reprezentačním sále Secese.
V souladu s nařízením Ministerstva zdravotnictví jsou až do odvolání prohlídkové trasy a zážitkové programy pro veřejnost uzavřeny. Děkujeme za pochopení!
V případě dotazů nás kontaktujte na reservations@asahibeer.cz nebo na čísle +420 377 062 888 od pondělí do pátku v čase 9:00 – 17:00 hodin.